OTA YHTEYTTÄ

Lumo Finland

HAIR BALANCE MOISTURE

HAIR BALANCE MOISTURE SHAMPOO

Hair Balance Moisture Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Sisältää pantenolia, joka kosteuttaa hiuksia pitkäkestoisesti ja tekee hiuksista terveemmän näköiset. Moisture shampoo on sulfaatiton ja parabeeniton, eikä sisällä silikonia tai väriaineita. Tuote sisältää runsaasti kasvipohjaisia raaka-aineita ja siinä on mieto, hypoallerginen tuoksu. Lumo tuotteet on kehitetty ja valmistettu suomessa.

 

Ainesosat:

Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Glycerin, Panthenol, Guarhydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium -44, Sodium, Sodium Benzoate, Parfum, Sodium Chloride, Citric Acid.

 

 

 

HAIR BALANCE MOISTURE CONDITIONER

Hair Balance Moisture hoitoaine ravitsee ja kosteuttaa kuivia hiuksia. Pantenoli kosteuttaa hiuksia pitkäkestoisesti ja tekee hiuksista terveemmän näköiset. Hoitoaine on parabeniton, eikä sisällä silikonia tai väriaineita. Tuote sisältää runsaasti kasvipohjaisia raaka-aineita ja siinä on mieto, hypoallerginen tuoksu. Lumo tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

 

Ainesosat:

Aqua, Cetrimonium Chloride, Cetylstearyl Alcohol, GLycerin, Panthenol, Caprylic/Capric Triglyseride, Propylene Glycol, Parfum, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid.

 

 

 

 

 

HAIR BALANCE MOISTURE CONDITIONER SPRAY

Hair Balance hoitosuihke ravitsee ja kosteuttaa kuivia hiuksia. Pantenoli kosteuttaa hiuksia pitkäkestoisesti ja tekee hiuksista terveemmän näköiset. Hoitosuihke on parabeeniton, eikä sisällä silikonia tai väriaineita. Tuote sisältää runsaasti kasvipohjaisia raaka-aineita ja siinä on mieto, hypoallerginen tuoksu. Sisältää UV-suojan. Lumo tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

 

Ainesosat:

Aqua, Cetrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Glycerin, Parfum, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ethylhexyl, Methoxycinnamate, Polysorbate 80, Citric Acid.