OTA YHTEYTTÄ

Lumo Finland

HAIR BALANCE COLOR

HAIR BALANCE COLOR SHAMPOO

Hair Balance color shampoo puhdistaa värjätyt hiukset hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Color shampoo on sulfaatiton ja parabeeniton, eikä sisällä silikonia tai väriaineita. Sisältää riisin kuoresta uutettua kasvipohjaista keramidia. Tuote sisältää runsaasti kasvipohjaisia raaka-aineita ja siinä on mieto tuoksu. Lumo tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

 

Ainesosat:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Amphoacetate, Decyl Glucoside, PEG-200 Glyceryl Stearate Sucrose Cocoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Guarhydroxypropyltrimonium Chloride, Oryza Sativa Bran Oil Extract, Sodium Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Citric Acid, Sodium Citrate, Parfum. pH 5.5.

 

 

 

HAIR BALANCE COLOR CONDITIONER

Hair Balance Color hoitoaine ravitsee ja suojaa värjättyjä hiuksia. Hoitoaine on parabeeniton, eikä sisällä silikonia tai väriaineita. Sisältää riisin kuoresta uutettua kasvipohjaista keramidia. Tuote sisältää runsaasti kasvipohjaisia raaka-aineita ja siinä on mieto tuoksu. Lumo tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

 

Ainesosat:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylenen Glycol, Oryza Sativa Bran Oil Extract, Xylitol, Caprylic/Capric Triglyceride, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum. pH 5.0.

 

 

 

HAIR BALANCE COLOR CONDITIONER SPRAY

Hair Balance Color hoitosuihke ravitsee ja suojaa värjättyjä hiuksia. Hoitoaine on parabeeniton, eikä sisällä silikonia tai väriaineita. Sisältää riisin kuoresta uutettua kasvipohjaista keramidia. Tuote sisältää runsaasti kasvipohjaisia raaka-aineita ja siinä on mieto tuoksu. Sisältää UV-suojan. Lumo tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

 

Käyttö: Suihkuta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin, älä huuhtele.

 

Ainesosat:

Aqua, Cetrimonium Chloride, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Polysorbate 80, Oryza Sativa Bran Oil Extract, Xylitol, Caprylic/Capric Triglyceride, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum. pH 5.0.